Dienstverlening

Binnen Schilderwerk

Binnenschilder

Ben jij op zoek naar een specialist voor je binnen schilderwerk? Wij zijn Veenstra Schilderwerken. Dé expert op het gebied van binnenschilderwerk. Of het nu gaat om kleine schilderklussen of grote projecten, als binnenschilder geven wij elk project onze volledige aandacht. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Binnen schilderen: wat kan je van ons verwachten?

Denk je aan een binnenschilder? Dan denk je waarschijnlijk al snel aan iemand voor het verven van de muren in je woning. Maar wist je dat wij veel verder gaan dan dat? Onze binnen schilders zijn gespecialiseerd in het verven van muren, plafonds, trappen, deuren en kozijnen. Uiteraard verzorgen wij ook renovaties van bijvoorbeeld houtwerk. Wij zorgen bij binnenschilderwerk altijd voor topkwaliteit dat aansluit bij jouw wensen.

Het btw-tarief van binnenschilderwerk

Heb je een woning die ouder is dan 2 jaar? Dan geniet je bij buitenschilderwerk en binnenschilderwerk van een voordelig btw-tarief. Je betaald niet de standaard 21%, maar slechts 9% btw. In sommige gevallen betaal je over sommige gedeelte van het binnenschilderwerk alsnog 21% btw. Op de website van de Belastingdienst lees je hier meer over.

Wat kost een binnenschilder?

De kosten voor binnenschilderwerk is per project verschillend. Dit is vooral afhankelijk van welke werkzaamheden er moeten worden gedaan? Alleen het schilderen van de muren of het plafond? Of een klus waar nauwkeurigheid heel belangrijk is, zoals het verven van een trap of kozijnen? Wat de klus ook is, een ding is zeker. Wij maken van te voren een duidelijke prijsafspraak, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Hoe vaak binnen laten schilderen?

Er is helaas geen standaard antwoord op deze vraag. Hoe vaak dit moet gebeuren is afhankelijk van diverse factoren. Het aantal bewoners in huis? Heb je huisdieren en/of kinderen? En hoe vaak wordt een ruimte gebruikt? Afhankelijk van deze factoren kunnen we een betere indicatie voor je geven.

Bij ons is je pand in goede handen:

Nieuwbouw schilder

Houd altijd rekening met de droogtijd van een nieuwbouwwoning. Maar hoe lang is die precies?

Renovatie schilder

Naast de standaard schilderwerken besteden wij aandacht aan de totale renovatie van woningen of andere gebouwen.

Buiten schilderwerk

Het schilderen van de buitenkant van een huis is meer dan alleen een likje verf aanbrengen op de muren.

Binnen schilderwerk

Onze binnen schilders zijn gespecialiseerd in het verven van muren, plafonds, trappen, deuren en kozijnen.

Vastgoed Onderhoud

Vastgoed onderhoud zijn alle werkzaamheden aan zowel de binnen- als buitenkant van een woning/gebouw.

Latex Spuiten

Latex spuiten betekent, zonder lucht en onder hoge druk, muurverf vernevelen met een spuitpistool.

Veenstra Schilderwerken

De binnenschilder in Den Bosch

Onze schilders hebben jarenlange ervaring en kennis als binnenschilders. Zij adviseren je dan ook graag over de diverse mogelijkheden voor al het binnenschilderwerk. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel ons nu!