Dienstverlening

Buiten Schilderwerk

Ben jij op zoek naar een specialist voor je schilderwerk buiten? Wij zijn Veenstra Schilderwerken. Dé expert op het gebied van buitenschilderwerk. Of het nu gaat om kleine schilderklussen of grote projecten, als buitenschilder geven wij elk project onze volledige aandacht. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Een huis schilderen aan de buitenkant

Het schilderen van de buitenkant van een huis is meer dan alleen een likje verf aanbrengen op de muren. Onderhoud van het schilderwerk is net zo belangrijk om de kwaliteit optimaal te behouden. Wij kijken bij elk project naar het totale plaatje. Samen bespreken we je wensen en adviseren we je over de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Bijvoorbeeld het herstellen van timmerwerk, het verbeteren van de gevel en advies over de juiste verf. Zo hopen we resultaat voor de lange termijn te realiseren, waardoor jij het hoogste rendement tegen een scherpe prijs ervaart. 

Wat kost een buiten schilder?

De kosten voor een buiten schilder zijn afhankelijk van de werkzaamheden die je wilt laten verrichten. Daarnaast is het woningtype natuurlijk van invloed op de totaalprijs. Appartementen zijn vanzelfsprekend het duurste, terwijl het vrijstaand huis de hoogste kosten met zich meebrengen. Ben je benieuwd wat de prijs voor jouw buitenschilderwerk is? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij maken van te voren een duidelijke prijsafspraak, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Tot welke temperatuur kun je buiten schilderen?

De beste temperatuur om buiten te schilderen is tussen de 5 en 25 graden. Verven bij een temperatuur boven de 25 graden raden we af, omdat er dan blaasjes kunnen ontstaan. In de schaduw is het mogelijk om ook tot 30 graden buiten te schilderen.

Tot wanneer kan je buiten schilderen?

De beste periode om buiten te schilderen is tussen maart en november. Afhankelijk van het verloop van de winter kan het ook zijn dat deze periode wat korter is, namelijk tussen april en oktober. Tijdens deze maanden is het weer vaak ideaal om buiten te schilderen. 

Hoe vaak buiten laten schilderen?

Het schilderwerk buiten moet doorgaans elke vijf jaar worden gerenoveerd. Bij particulier schilderwerk ligt de tussentijd in sommige gevallen hoger, namelijk tot 7 jaar. Dit zorgt voor een optimale bescherming van je hout en het schilderwerk. Hiermee ziet je huis er mooi uit en blijft de buitenkant beschermd tegen alle weersinvloeden.

Bij ons is je pand in goede handen:

Nieuwbouw schilder

Houd altijd rekening met de droogtijd van een nieuwbouwwoning. Maar hoe lang is die precies?

Renovatie schilder

Naast de standaard schilderwerken besteden wij aandacht aan de totale renovatie van woningen of andere gebouwen.

Buiten schilderwerk

Het schilderen van de buitenkant van een huis is meer dan alleen een likje verf aanbrengen op de muren.

Binnen schilderwerk

Onze binnen schilders zijn gespecialiseerd in het verven van muren, plafonds, trappen, deuren en kozijnen.

Vastgoed Onderhoud

Vastgoed onderhoud zijn alle werkzaamheden aan zowel de binnen- als buitenkant van een woning/gebouw.

Latex Spuiten

Latex spuiten betekent, zonder lucht en onder hoge druk, muurverf vernevelen met een spuitpistool.

Veenstra Schilderwerken

De buitenschilder in Den Bosch

Onze schilders hebben jarenlange ervaring en kennis als buiten schilder. Zij adviseren je dan ook graag over de diverse mogelijkheden voor al het buiten schilderwerk. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel ons nu!