Dienstverlening

Nieuwbouw Schilder

Nieuwbouw schilder

Ben jij op zoek naar een specialist voor het schilderen van een nieuwbouwwoning? Wij zijn Veenstra Schilderwerken. Dé expert op het gebied van nieuwbouw schilderwerken. Of het nu gaat om het verven van de muren, kozijnen, trappen en deuren, als nieuwbouw schilder geven wij elk project onze volledige aandacht. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!

Nieuwbouwwoning schilderen: waar op letten?

Helaas is het niet mogelijk om een nieuwbouwwoning direct te schilderen na oplevering. Hoe lang dit precies duurt is afhankelijk van verschillende factoren. Je hebt namelijk altijd te maken met een droogtijd van een woning, het wel of niet aanbrengen van een primer en de juiste afwerking van je deuren, trappen en kozijnen. 

Droogtijd van nieuwbouw

Houd altijd rekening met de droogtijd van een nieuwbouwwoning. Maar hoe lang is die precies? In de winter is de droogtijd aanzienlijk langer dan in de zomer. Daarnaast zorgt goede ventilatie voor een snellere droogtijd. 

Renovlies laten aanbrengen

Je kunt er ook voor kiezen om renovlies aan te laten brengen. Renovlies is een dunne laag behang wat structuurloos is. Het is een perfecte manier om scheurvorming in de wanden te voorkomen en beschadigingen tegen te gaan.

Primer aanbrengen of juist niet?

Voor het beste resultaat raden wij aan om gebruik te maken van een primer. Echter zijn wij er van bewust dat de kosten hierdoor flink op kunnen lopen. Daarentegen geeft het aanbrengen van een primer veel voordelen. Bijvoorbeeld:

  • De kosten voor de afwerkingslaag zijn lager
  • Verkleint de kans op zichtbare rolbanen
  • Vuile deeltjes dringen niet door tot de afwerkingslaag

Afwerking van kozijnen, trap en muren van nieuwbouw 

Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning zijn de kozijnen en deuren vaak voorzien van vochtregulerend systeemverf. Deze worden in de fabriek op kleur gespoten en behandelt, zodat de kleur past bij jouw wensen. De systeemverf is een goede optie voor de eerste paar jaar. Zodra de systeemverf de eerste gebreken gaat vertonen is het perfecte moment om een beschermende verflaag aan te brengen. 

Bij ons is je pand in goede handen:

Nieuwbouw schilder

Houd altijd rekening met de droogtijd van een nieuwbouwwoning. Maar hoe lang is die precies?

Renovatie schilder

Naast de standaard schilderwerken besteden wij aandacht aan de totale renovatie van woningen of andere gebouwen.

Buiten schilderwerk

Het schilderen van de buitenkant van een huis is meer dan alleen een likje verf aanbrengen op de muren.

Binnen schilderwerk

Onze binnen schilders zijn gespecialiseerd in het verven van muren, plafonds, trappen, deuren en kozijnen.

Vastgoed Onderhoud

Vastgoed onderhoud zijn alle werkzaamheden aan zowel de binnen- als buitenkant van een woning/gebouw.

Latex Spuiten

Latex spuiten betekent, zonder lucht en onder hoge druk, muurverf vernevelen met een spuitpistool.

VEENSTRA SCHILDERWERKEN

De nieuwbouw schilder in Den Bosch

Onze schilders hebben jarenlange ervaring en kennis als nieuwbouw schilder. Zij adviseren je dan ook graag over de diverse mogelijkheden voor al het relevante schilderwerk. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bel ons nu!