OVER ONS

Veenstra
Schilderwerken

over-ons__section-1

Jarenlang ervaring

Het team van Veenstra Schilderwerken bestaat uit echte vakmensen met jarenlange ervaring in de schildersbranche. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Hierdoor ben je verzekerd van strak afgewerkt schilder- en onderhoudswerk. Een waardevolle investering waar je jarenlang van kunt genieten.

Erkend schildersbedrijf

Wij zijn een erkend schildersbedrijf met gediplomeerde schilders in Den Bosch. Wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs en begeleiden en adviseren je van aanvraag tot oplevering. Uiteraard zijn we pas tevreden als jij gelukkig bent met het eindresultaat!

Vrijblijvende offerte

Wil jij graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw project of direct een afspraak maken voor schilderwerkzaamheden? Vraag dan direct een offerte aan! Heb je advies nodig of wil je meer informatie? Bel of stuur ons een bericht. Wij helpen je graag verder!

VEENSTRA SCHILDERWERKEN IS EEN JONG AMBITIEUS SCHILDERSBEDRIJF IN ’S-HERTOGENBOSCH

Toch beschikken we over verschillende ervaren vakmensen die al jarenlang rondlopen in de schildersbranche. Je kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, renovatie, vastgoed onderhoud en renovatieprojecten. Wij staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor transparantie. Wij maken heldere afspraken, communiceren duidelijk en staan altijd klaar voor vragen. We nemen de tijd om een klus met je door te nemen, zowel voor- als achteraf.

Bezoek onze Facebook voor recensies of laatste projecten.

over-ons__section-2
Bel ons nu!